Härligt väder!

Japp, precis som rubriken lyder. Trots vindar igår och lite moln idag har vi gett oss ut på äventyr. Igår for jag, Fredrik och Felicia till Aronsbadet. Det var för kallt för att bada men mysigt att bara sitta där å titta på folk. Idag bar det iväg till Arcus med Jenny, Loke, Emelie och Wilma. Det var mycket varmare idag å Loke badade som en galning =)
Felicia fick bara doppa fötterna, det var inte så varmt i luften när vi kom. Senare på dan blev det mycket bättre men då hade hon hunnit somna. När vi kom hem kom Fredriks bror och hand tjej på middag. Det var hur trevligt som helst. När Felicia skulle somna gav vi henne mat och lät henne ligga å prata en stund för sej själv. Hon pep till (napp-alert) och när vi kom in så hade hon vänt sej på mage! Hon såg lagom rolig ut =)
Nää, ska plocka undan lite innan jag hoppar till kojs...
Vi hörs när vi hörs

Felicia och Wilma
Felicia och Wilma


å Loke så klart! =)

Då var det min tur...

Jaa, många har tjatat och gnällt på att jag ska skaffa en blogg så nu sitter jag här... Egentligen känner jag att jag allt som oftast bara kommer glömma men jag gör ett tappert försök.. =)
Hmm, för dom som inte vet heter jag Elin, bor med sambon Fredrik, dottern Felicia (3mån) och rottisen Athena i en lägenhet på Porsön. Är 22 år gammal och är helt tokig i godis =)
Anledningen till att det blev just den här dagen så satte igång var att Felicia skrattade högt för första gången och jag kände att jag var tvungen att dela det med hela världen! Helt sjukt roligt... Skrattade själv så att jag höll på att kissa ner mej..
Midsommar firades med buller å bång som vanligt i stugan med släkten, hur roligt som helst, synd bara att alla inte kunde komma. Men men, ibland får man bita i det sura gräset.
Jag tror att jag ska sätta mej och stirra på dumburken nu en stund.

Ha de!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0